Ostavila sam komentar na blog malih swatkica!

Moram da napišem da sam nakon godinu bombardovanja raznim molbama kroz PP i komentare da dođem i posjetim blogove raznih swatkica napokon to i učinila i posjetila jedan takav.

I sva sam se raznježila kad sam vidjela da ga pišu dvije 13 godišnje curice koje znaju i barataju riječima kao što je "moderator" i alatima kao što je msn. Znam da to nije nikakvo čudo za današnju omladinu, ali se sjetih gdje sam ja bila i šta sam radila sa 13 godina, a nije baš da me pamćenje najbolje služi ali recimo da sam bila 7 ili 8 razred osnovne,  i nekako mi bi drago što nam je današnja omladina kompjuterski pismena pa makar to bile i swatkice i cool blogovi.

Uglavnom, ostavih komentar. Baš su mi bile swatke male swatkice 🙂

7 komentara

 1. super ti je bwogic, posjeti i ti moj i ostavi komowa 🙂

  Posjecujem i ja pokoji, uglavnom su to curice koje pisu o simpatijama, zvjzdama i sl. ali sta mene nervira su njivoe slike i imena sa adresama koje ostavljaju. Te njihove slike su visoko zavodne, izbacene grudi, straznjica, napucene usne.. raj za pedofile.

 2. teengirls, kako me je krenulo posjetiću i vaš blog 🙂
  obloze: hihi, dobro si, blog-dijabetes 🙂
  sehn, ako te mogu tako zvati, tu si apsolutno u pravu i ne znam da li postoji mogućnosti da se toj djeci objasni kakve sve posljedice može imati ostavljanje msn-a, postavljanje takvih slika i sl. sumnjam da većina zna kakve posljedice mogu biti niti je ikada čula za pedofiliju.

 3. pravo lijepo od tebe. tamam kad pomislim da me ne mozhesh iznenaditi posebnoshcu ti ipak uspijesh,, pravo mi ide na zhivce kad neko nekome ostavlja laskave komentare, a evo sam i sama iskushana :))prashcaj
  ipak, da ti ne bacam prashinu u ochi, samo da kazhem
  selam

  polubi cujicu

Komentariši