beats by dre cheap

Elektroprivredina igra sa vatrom

Bila ova Vatra Anadolije sinoć i kažu raja bilo ekstra. Ja sam znala da neću stići da se vratim na vrijeme sa službenog puta, ali bila sam prije nekoliko godina i znam da je ekstra. Samo šteta što je kod nas stejdž u Zetri mali pa može da primi samo 1/3 ekipe ali opet uspiju prenijeti publici sve što treba.

Nego isključiše jučer struju ZOI-u i Zetri pa je ponovno uključiše prije nastupa. Kad sam to pročitala u meni se skupila ona gorčina kakvu ti samo može izazvati naš seljakluk koji iskače iz svakog ćoška.

Jest, dužna je. Jest pred bankrotom. Ali nek se našao Mujo iz Elektroprivrede da prijeti pred nastup Vatre Anadolije ili bilo koji drugi nastup, svejedno je. Bitan je tajming. Da on pokaže kako je on važan, da skrene pažnju na sebe, a to što 10.000 ljudi i cijeli tim Vatre Anadolije ima par sati stresa pred nastup nema veze. I neka Mujo pokaže strancima i svijetu kako može da zaprijeti kad mu je ćeif. Neka Tuci znaju gdje su došli da plešu i sviraju. Ili bilo koja nacija, svejedno je. Bitan je tajming.

Nije Mujo mogao isključiti prekidač sinoć u 12 kad se razišla raja i fino ga nikad više ne uključiti dok se ne izmiri dug. Jok, on je morao to uraditi pred nastup tamo nekve bezvezne Grupe koja je imala 3000 nastupa širom svijeta i sigurno navikla da na svakom ćošku, pa i u Bosni isključe struju pred nastup.

A to što godinama javna preduzeća kradu i potkradaju, što su se nakrali svega i svačega razni menadžmenti, i što su ta preduzeća već davno bankrotirala i pred kolapsom, ma nema veze. Malo je Mujo zaprijetio, malo se pričalo  o ZOI-u pred Vatru. I eto. Do sljedeće Vatre.

Što se mene tiče nek prekidač isključi i ne mora ga nikad više uključiti. Šta će nam Zetra. I superkup na Bjelašnici. I skijaške staze. I javni prevoz. I voda. I kanalizacija. I muzej. I država.

... by Tratinčica
http://tratincica.blogger.ba
30/03/2013 09:15