beats by dre cheap

Kakvo je to odustajanje od Eurosonga ako ja ne kažem koju o tome

Eurosong je naša najveća priča koja se dešava jednom u godini dana.
To je najveći paparazzi događaj godine bez obzira u kom svjetlu se o njemu piše i priča. Od kreiranje pjesme, do njene prezentacije, priče o kvalitetu pjesme, usporedbe sa susjedima, svega onoga što prati pripremu za odlazak pa do samog izvođenja i na kraju ona glavna priča ko je glasao za nas ko nije i dvrlja i kamenja na dijasporu što nije glasala.

Šta god mi mislili o Eurosongu, koliko god ja drvila po Maji i Dejanu, brate bez Eurosonga ne ide. Osjetiće se ta praznina, a tu noć gledanost će pasti na minimum. Iskreno, Eurosong gledam samo da vidim kako se još jedne godine blamiramo lošom pjesmom i radi glasanja.

Dakle, umjesto da promijenimo tim i koncepciju, skrivamo se iza loše finansijske situacije i odustajemo od Eurosonga.Kao da je finansijska situacija bila bolja prošle godine.

I apsolutno vjerujem RTRS-u da je ta odluka potpno samovoljno donesena, bez ikakvih konsultacija sa svim javnim emiterima, što još jednom potvrđuje grozomornost BHRT-a i ekipe koja se bavi organizacijom ovog događaja.

Jer da su htjeli, prije nego su samovoljno donijeli odluku o neodlasku, mogli su se konsultirati sa potencijalnim učesnicima, mogli su ispitati opcije, mogli su se sporazumiti sa RTRS-om o sufinaciranju ili bilo koji drugi koncept koji bi ipak omogućio odlazak na Eurosong.

Ko zna šta sve leži iza te odluke i o čemu se tu radi. Pare se uvijek mogu naći i sigurna sam da bi to bio najmanji problem da je postojala zainteresiranost.

Uglavnom, ja da se pitam ja bih poslala Zoster, neće ih ništa koštati. Ili nek Zoster i Aleksandrija stave pjesmu na interent, nek se "Lajka", ko ima najviše lajkova nek ide. BHRT neće imati troškova osim kotizacije, Dejan nek sjedi u studiju u Sarajevu i neka prenosi, od partyja i prezentacija u Malme svakako neće biti nikakve fajde i kad bi ih bilo, nek momci otpjevaju svoje, nama daju materijal da imamo o čemu da pišemo i svi vuci siti a ovce na broju.

Eto toliko.

... by Tratinčica
http://tratincica.blogger.ba
19/12/2012 15:54