beats by dre cheap

Zajedno za život

Možda sam sama sebi smješna glede Psihomodopop, ali se sam definitivno mogla zamisliti na sinoćnjem koncertu u Zetri. Drugarica Mica i ja smo cijelu noć tračale i uspoređivale "nekad" i "sad"...kad smo bile prvi put na koncertu, na kojim koncertima smo bile zajedno, brojale koliko godina je prošlo i definitivno ostale zapanjene da djeca godišta njene curice, a čini mi se da je ona '99 ili '00, znaju sve pjesme Plavog orkestra napamet.

Pošto se zadnji koncert Plavog orkestra od prije 10tak i kurus godina u Sarajevu meni ubraja u 4 naj naj koncerta na kojima sam ikada bila, vidjeti ih ponovno na sceni, omatorile i poneke sa trbisuma kako pjevaju stare hitove me je definitvno vratilo u ONE dane. Prisjeti se čovjek koječega, poželi štošta, i barem za taj jedan sat koliko su bili na sceni odleti u zimske dane kraja osamdesetih .... i pjeva...

Najveće otkriće večeri je da Dino Šaran ipak zna pjevati! :) Razlika između koncerta sa pravim ozvučenjem i prostora poput Koloseuma je drastična i tek tada čuješ kako neko stvarno zvuči. Ok, nije savršeno ali ipak je pjevao. Od 0 do 10, ocjena 8 :)

Đuro zabavan kao i uvijek, Dino Merlin veličina kao i uvijek.

Sve u svemu divan koncert, lijepo sam se provela, Edi M. želimo brzo ozdravljenje i jedva čekam da izađe novi album Plavog orkestra.

Za kraj, uživajte...

... by Tratinčica
http://tratincica.blogger.ba
07/02/2010 14:50