beats by dre cheap

To dijeta or not to dijeta

Kada god odlučim da ću pripaziti na jelo, da ne kažem krenem na dijetu, uvijek mi se otvori apetit. Počnem i večerati, što inače nikada ne radim.

Grozna sam. Borba sa sitničavih 5 kg viška se nastavlja, a ja nikako da preuzmem vodstvo. Nikada prije nisam posezala za raznim tabletama i pomagalima za mršanje, ali ovaj put posežem i za tim kao posljednjim sredstvom. Cactus diet nije pomogao. Sad konzumiram neki caj iz DM-a Slim nešto. Čak sam razmišljala i o UN dijeti, zamalo od jutros ne započeh svoj UH dan, ali ja fakat nisam tip od dijeta. Uopšte ni ne jedem puno pa mi smiješno da držim dijetu..

Doduše sad smazah više od 100 gr pečenih kestena a onda ko usput pročitah da su ti pečeni kestenčići plaho kalorični, više od 240 kcal u tih tričavih 100 gr. A onda je valjalo to potisnuti sa malo bestilja na CRNOM hljebu (velika slova su tu da me utješe).

No to stvarno ne predstavlja problem jer fino već dvije godine održavam tih 5 kg viška. Ni gore ni dole. Ipak treba učiniti nešto da se postporođajne baklave pretvorene u nekoliko solidnih mišelinki otope. Ako imate neki čudotvorni recept koji podrazumijeva ne držanje dijete i ne vježbanje u fitnes salonima, ne krijte od mene. Trenutno me puca faza depresije zbog ovoga.

p.s. Koliko umorni hvali ovaj rat bendova reko i ja da pogledam o čemu se radi. I fakat gledam ove momke i cure i ne mogu da vjerujem da u današenjm vaktu još uvijek ima omladine koja se zanima sasvim NORMALNIM stvarima kao što su deranje gitare i neki davno zaboravljeni rock and roll. Svaka čast!

... by Tratinčica
http://tratincica.blogger.ba
08/11/2009 20:32