beats by dre cheap

Moja 24 sata

Više puta sam napisala na blogu kako ja ne gledam TV i ne čitam novine ali i dan danas kada to nekome kažem stvarno ne može da vjeruje. Ok, prije sam znala pogledati dnevnik ili neki reality show, ne propustam Evroviziju i teniske turnire koliko stignem, ali ono bezvezno gledanje televizije radi opuštanja - u moja 24 sata ja jednostavno nemam vremena za to.
Ujutro se ustanemo, na redu je doručak koji dajem djetetu pa odlazak na posao. Tu naravno moje dijete upali sebi crtiće na DVD-ju tako da je televizor zauzet. Na poslu se radi, privređuje te koristi internet za gluposti. Kada dođem kući, pokupim dijete i idemo van. Kada se vratimo, već je vrijeme za spavanje. Ako smo slučajno kod kuće ona i dalje drži crtiće na TV-u iako ih ne gleda, ali čim ih sklonimo sa reprtoara frka je. Kad spremim dijete na spavanje, malo raspremim kuću i idem na spavanje i ja. I tako svaki dan.
Zato mi se nemojte čuditi što puna dva dana nisam znala zašto je zatvoren put prema aerodromu dok nisam zaustavila policajca i pitala ga u čemu je problem pa mi čovjek fino objasnio da se desilo ubistvo i da ljudi protestuju.
Ako pitate odakle crpim vjesti o svakodnevnici - pa sa sarajevo-x. Nije ovo nikakva reklama jer ni oni nemaju bog zna kakve vjesti, ali eto, ono osnovno se tu sazna. Ako ne odem na sarajevo-x taj dan onda stvarno ne znam šta se dešava. Ionako znam gdje živim, ne trebaju mi vijesti i TV programi da me još na to podsjećaju.
I moram vam reći da je život tako puno ljepši. Puno, puno ljepši.

... by Tratinčica
http://tratincica.blogger.ba
26/08/2009 10:30