beats by dre cheap

Regina

Baš sam se pitala ko će ove godine biti predstavnik BiH na Eurosongu. Kad ono Regina. Pozitivna stvar oko Regine je što je napokon svima jasno da je nacionalni ključ odlaska na Eurosnog davno prošlo vrijeme i nadam se da će i neke druge "institucije" kao što je Eurosong napokon dići taj nacionalni ključ i dospustiti da najbolji pobijedi. Druga dobra stvar, za Reginu, je što je Regina dosta poznat bend na prostorima bivše Yu pa je računati da će Eurosong Regini donijeti što i Laki - Balkansku popularnost.

Što se tiče mog ličnog feelinga oko Regine, moj prvi komentar kada sam čula  je bio: "Čuuuuj". Mislim onako baš mi je ono bilo svejedno. Vjerovatno bi sa više emocija dočekala vijest da su poslali Selmu Bajrami, moj prijedlog nakon Lakinog (ne)uspjeha prošle godine.

Regina mi je ok. Još uvijek se sjećam predratne eurofije među curicama za Davorom Ebnerom. Tada sam prvi put čula izraz "otrov se pakuje u malim bočicama" :D. Nikada mi nije bilo baš jasno šta mu znači to ime Regina, osim da je to stranjsko žensko ime i marka za prašak za pecivo :D.

Sad mogu reći onako diplomatski, dajte da čujemo pjesmu pa ćemo onda da komentarišemo.

 

... by Tratinčica
http://tratincica.blogger.ba
13/01/2009 10:52