beats by dre cheap

Never ending story

U moru sveopće bezvoljnosti, opterećenosti poslom, unutarnje borbe između majke, domaćice i poslovne žene, pronašla sam neku trunku snage da nastavim pisati taj toliko čekani doktorat.
Najgori dio od svega je napraviti pregled literature i članaka na zadanu temu koji čine taj teoretski uvodni dio svakog naučnog rada. Iskopah i nekako pristup bazi podataka sa relevatnim časopisima i člancima ali pretraživanje se čini kao never-ending story. Logično, otvoriš jedan članak, odeš na dio sa referencama, tu nađeš još 10 dobrih članaka, klikneš na svaki od njih, u njihovim referencama još 10 dobrih članaka i to tako ide u nedogled. Nakupi se tako nekih više desetina tih članaka koje nekada u budućnosti treba pročitati, analizirati, sastaviti taj pregled literature i više napokon završiti tu priču oko doktorata.
E sada ostaje pitanje ko će to pročitati, analizirati i sastaviti.. Znam da je to niko drugi do ja sama, ali ima li neko neki "hint" kako to završiti što je moguće bezbolnije i za što kraće vrijeme?

... by Tratinčica
http://tratincica.blogger.ba
20/11/2008 22:06