beats by dre cheap

54 channels of shit on the T.V. to choose from....

Pardon my French, ali mi se ovaj naslov učinio kao zgodan uvod na postavljeno pitanje od strane Decor koje glasi, parafraziram, "ima li šta na našoj TV da se gleda a da je zanimljivo".

Ma nema se tu šta puno analizirati, meni se čini da je odgovor - nema.

Kada odbiješ jutarnje programe, vijesti, raznorazne sapunice, reality show i crtiće ostaje jedva 10tak sati dnevno slobodnog prostora da se ubaci kakav film, dokumentarac ili neka druga emisija edukativnog sadržaja. Računam u to da se sapunice repriziraju dan/noć.

Uglavnom, ja i nisam poznata po tome da puno gledam TV pa mi je možda i promaklo nešto u posljednjih 10tak godina da je valjalo, ali iskreno, od nekih zanimljivih emisija nema se šta puno preporučiti.

Ono što ja gledam na našoj televiziji je sljedeće:

- Vijesti u 7 na NTV Hayat i Vijesti u 6:30 na TVSA. Više volim znati šta ima u Kantonu nego u državi.

- Zanimljivosti tj. emisiju "Horizonti" iza Vijesti u 7.

- prije sam gledala "Recept za dobar život" na NTV Hayat, ali kako su navalili da pozivaju doktore u program, malo mi dosadilo.

- "Obavezan smjer" na TVSA - muzička emisija gdje se informišem šta ima novo na muzičkoj sceni i eventualno poneki trač. Al' neredovno.

- Ponekad kada ulovim gledam "Konačno petak". Mislim da je to jako dobra emisija zabavnog sadržaja, al me malo nerviraju voditelji pa ne mogu previše da gledam.

Od serija i filmova ne gledam ništa. Bacim ponekad oko na Operaciju trijumf (buuuuuaaaaa) al to čisto onako da se podsjetim gdje živimo.

I to je sve. Ja ne znam za drugo. A maksuzije smo uveli kablovsku nebi li nešto gledali na TVu.

Ako ima neko da preporuči neku emisiju to bi bilo cool. Ne mogu da vjerujem da stvaro nema ništa da valja, a tako ispade ako slušate samo mene.

... by Tratinčica
http://tratincica.blogger.ba
28/10/2008 21:47