beats by dre cheap

Čestitka i poklon

Dragi posjetioci ovog bloga...

Bez puno suvišnih riječi, svim muslimanima koji slave Bajram od srca želim Bajram barećula, da se postačima primi post i Allah usliši njihove dove upućene u ovom proteklom mubarek mjesecu.

Dragim mamama bloggerkama koje posjećuju ovaj blog postavljam (bajramski) poklon web sajt sa besplatnim downloadom Baby Einstein DVD kolekcije

http://www.komarovskiy.net/forum/viewtopic.php?t=5805

Probala, radi. Ako ne znate šta je Baby Einsten da vam pojasnim. To je droga za bebe i malo stariju djecu. Radi se o DVDjevima sa edukativnim sadržajem koji djeca gledaju bez daha. Nažalost DVDjevi su na engleskom ali bez obzira...To je najbolji poklon koji možete dati sebi i svojoj bebi jer vam kupuje vrijeme kada ste u kući da možete uraditi nešto dok vam dijete miruje i gleda TV. A uz to i uči. Svaki DVD u svom donjem desnom uglu ima naznačeno od koliko mjeseci se može gledati. Mi smo počeli sa Language nursery koji može od 3 mj. , pa onda sa Baby First Signs, pa Neighborhood Animals, pa World Animals a sada skidam Baby Neptun i Baby Noah. Mislim da mogu tvrditi da mi dijete voli cuke i mace i ostale životinje zbog ovih CD-ova. Za rođendan smo dobili Baby Einstein slikovnicu (koje se mogu kupiti kod Šahinpašića) Neighborhood animals i ne odvaja se od nje. Sjedi i lista i lista i lista.

Uživajte.

p.s. Da li gledate ovu Operaciju trijumf? Šta onaj Maca uradi ono od sebe majko mila. Užas!

... by Tratinčica
http://tratincica.blogger.ba
29/09/2008 21:24