beats by dre cheap

Kice

Kao veliki Kicetov fan, što je dokumentovano ovdje, danas pročitam, gdje ću drugo ako ne u Avazu, da mi Kice sprema novi album. I sjetim se da ja nikada nisam prokomentarisala na ovom blogu izdavanje njegovog prvog albuma pa reko' da ispravim tu grešku i napišem 3. post danas dok po' države gleda veliku utakmicu reprezentacije BiH na Bilinom polju.

E sad. Jeste li slušali taj Kicetov album pod nazivom Sapun? Ljudi, meni nije jasno kako ja to nisam odmah napisala na blogu jer je taj album meni nekako fenomenalan.

Još od OBN muzičkih talenata i nezaboravne prve sezone, meni Kice nekako drag. Simpatičan, skroman momak koji se nekako nije mjenjao bez obzira na slavu. Za razliku od njegovog rivala Amela od kojeg mi se, i njegovih debilnih pjesama, diže kosa na glavi. I naravno, čim je izašao Sapun kupim ja album i oduševim se. Nisam ja sada neki muzički kritičar, iako glumim da jesam, ali na tom albumu ima niz pjesama sa odličnom muzikom i tekstom. Neke su se vrtile i vrte se na radiju, a mnoge od njih, odlične pjesme, ostadoše nepravedno zapostavljene. Ubacio je Kice tu nekoliko stilova, pa ima pjesama i koje vuku vraćaju u nekadašnja disko vremena, ali je to sve tako umjereno, odmjereno i sa stilom da guza mora da pleše.

Uglavnom, meni je Kice kralj i jedva čekam taj novi album. On mi je nekako zajedno sa Puškom, a čini mi se da je i radio sa njim na ovom albumu, nešto najbolje od muških izvođača na našoj pop sceni. Čovjek je jednostavno faca.

 

... by Tratinčica
http://tratincica.blogger.ba
10/09/2008 20:24