beats by dre cheap

Igrali se naučnici

Ne znam koliko je zapaženo kod vas prošla vijest koju možete pročitati ovdje o današnjem eksperimentu iz oblasti naučne fantastike kojim će se simulirati postanak svemira. Slušam neki dan na CNN-u, oponenti ovih krejzi naučnika tvrde da niko sa sigurnošću ne može 100 %tvrditi da će crna rupa kreirana u ovoj podzemnoj laboratoriji uistinu da se ugasi sama od sebe i da neće nastaviti rasti i dovesti do uništenja Zemlje.

To onako bi dovoljno da me prođu žmarci i da se zapitam je li to čovjek napokon sam sebio dohakao u ime nauke. Naravno, to se kosi sa božijim određenjima u kojima on određuje sudnji dan, ali opet, zar ljudi nisu instrument u božijim rukama, te zar i ovo ne može biti božije djelo. Duduše neke od predznaka sudnjeg dana imamo, druge opet nemamo, tako da nema mjesta panici ali....

Ne znam jeste li znali da je jedan od predznaka sudnjeg dana smanjen broj pčela na zemaljskoj kugli (ne pitajte me za izvor, ja sam isto samo čula) i da je navodno nedavno u medijima objavljeno da je zaista smanjen broj pčela na zemlji. A i ovi pčelari kažu da nije bila nikada lošija godina i da su na sajmu kod Svjetlosti kg meda prodavali i do 20 km. Doduše oni tvrde da je problem zagađenje zraka i šta ja znam, ali....Nisu oni prebrojavali pčele :)

Ovaj post je dokaz da i ja nekada mogu biti paničar i da me hvataju crnjaci pa reko da i vas ucrnjačim ako ima prostora za to na ovom prelijepom danu koji se možda završi ovako a možda onako .

P.S. Ne zaboravite halaliti onima koje poznajete (ovo da crnjak bude još veći)

P.P.S. Ako vam se ne sviđa ovaj post možete komentirati onaj ispod

... by Tratinčica
http://tratincica.blogger.ba
10/09/2008 07:21