beats by dre cheap

Sretna Nova

Onako malo sa zakašnjenjem, sretna Nova dragi bloggeri i gosti.

Uoči prošle Nove godine napisah da nemam neki običaj da pravim rezime prethodne godine, ali da imam dvije želje za koje se nadam da će se ispuniti u 2007. And guess what, obje su se ispunile. Pretpostavićete da je jedna bila mali cvjetić . Ove godine neću ništa da poželim. Neka bude onako spontano.

Novu godinu smo proveli na Vlašiću. Mogu samo kratko da komentarišem da je na Vlašiću bilo 10.000 duša (kako piše D. Avaz) i da, laganim korakom, Vlašić postaje naš najbolji skijaški centar. Ne zbog staza, koje su više nego oskudne, iako je u planu postavljanje novog dvosjeda, već zbog smještajnih kapaciteta i vanpansionske ponude. Pri tome Pahuljica, po meni, ostaje neprikosnovena među hotelima, jer i dan danas, nakon tolikih godina, izgleda nov novcat, sa ušminkanim osobljem i vrhunskom klopom, te spa ponudom. Plus što je uz sami ski lift, što mu daje još jedan veliki plus od mene. 

A na Vlašiću vrvi od Dalmatinaca i pokojeg zagrepčanina. Nisam ni znala da je skijanje tako popularan sport u Dalmaciji. Situacija se može mjeriti sa onom u jeku ljetne sezone kada nemaš gdje spustiti peškir na plažu od Bošnja. Na Vlašiću nemaš gdje spustiti skiju od Dalmoša. A kako se Dalmacijom širi miris ćevapa, tako Vlašićem lignje na gradele (ako se ovako kaže). Čuh kako se dovikuju "nemoj lignje lediti večeras ćemo ih na gradele" i "ajme, nisam ovoliko mesa jela u životu" (ovdje se misli na ćevape).

Uglavnom, veselo. Skijanje je bilo ok, napadao je i novi snijeg, ljudi na Vlašiću ljubazni, predani radu (osim smeća koje ne odvoze pa je plato, malo je reći, zatrpan džumbo vrećama smeća). Ja se potpuno oslobodila na skijama, sad mi Vlašić šaša. Dijete se nije prehladilo, nije plakalo, društvo je bilo ok, vrijeme je bilo ok, dakle sve za 5.

Pa nek i 2008. bude takva.

Idemo dalje...

... by Tratinčica
http://tratincica.blogger.ba
03/01/2008 13:55