beats by dre cheap

Tratinčica u novoj roli

ma sad nesto kontam, garant imas neki drugi ispusni ventil cim ovdje nisi rijec napisala... ja vala morala :)

Objavio/la strasna prije 26 minuta 49 sekundi

Malo mi je bezveze pisati šta se dešavalo sve u proteklih 7 mjeseci, a i ne sjećam se baš sada svega. Jer čim prestane da te muči, zaboraviš na to. I ideš dalje sa novim izazovima koje pred tebe predstavlja tvoje tijelo.

Istina je da nisam imala ispusni ventil jer ga nisam trebala. Čini mi se da trudnoću nisam preživljavala, a ni sada ne preživljavam kao većina trudnica. Ništa posebno me nije mučilo,  osim što se tri puta "zamalo ne porodih" zbog stresa :).

Osim mučnina i potrebe za snom u nevjerovatnim količinama na početku, nisam imala promjene raspoloženja, nervoze itd :) Možda malo, sad prije mjesec dana, kada sam skontala da nisam više tolerantna kako sam bila. Ali i to se više manifestovalo tako što se nisam ustručavala ljudima da kažem šta mislim bez pardona. Što inače nisam ja :)

Nisam jela za dvoje, nisam imala neke specifične želje za nekom hranom, nisam se udebljala, ne pucaju me majčinski instinkti, ne otičem, dobro spavam, lijepo sanjam, bila sam na moru, izlazim, nije me strah poroda, hvala Bogu nije bilo nikakvih komplikacija (i da tako ostane ako Bog da)...

Dakle, ništa posebno :) I zato kažem, neću vas puno gnjaviti postovima o trudnoći. Jer nemam ništa posebno da kažem :) Osim da sam sretna. 

... by Tratinčica
http://tratincica.blogger.ba
19/07/2007 13:12